Hat napos vállalkozói marketing tréning

A hat napos vállalkozói csoportomban képessé teszlek arra, hogy - míg ki nem termeli a céged a külsős, vagy belsős marketingest - ellásd ezt a posztot egyedül, vagy tudd, pontosan mit várj el egy munkatárstól ezen a poszton. 

  1. Első nap: Otthoni munka. Töltsd ki a kérdőívet, amit kapsz tőlem, hogy mindketten képbe kerüljünk.
  2. Második nap: személyes konzultáció. Eljövök hozzád és megbeszéljük, hogy mire van szükséged a kérdőív alapján. ( Legalább 2, maximum 4 órás egyeztetés) 
  3. Harmadik és 
  4. negyedik nap: 6 fős vállalkozói tréning a marketingedről, sok személyes példával, segítő közegben, részletesen kidolgozva, konkurenciamentesen. (Helyszínt egyeztetünk) 
  5. Ötödik nap: Trojka program. A csoport két részre instrukcióim alapján együtt folytatja a munkát, és segítik egymást. (Ha jók vagytok, a trojkátok később mesterelme csoportként tovább működhet!) 
  6. Hatodik nap: Mutasd be a leírt és kidolgozott terveidet nekem, és megbeszéljük személyesen, ami kérdésed maradt.

A hat napos program ára: 240 000 Ft, (+áfa) melyet fizethetsz két részletben.

GARANCIA: Ha a programot követő két hónapban nem keresed meg többletként legalább a hat napos kurzusra szánt összeg dupláját, akkor visszakapod a teljes összeget. 
Ha a személyes találkozón úgy látjuk, hogy nem vagyunk egymásnak valók, visszakapod a teljes összeget amit befizettél.  


Hogy lehet jelentkezni? 
Mivel ez egy kiscsoportos képzés, és csak az jöhet, akivel megvan köztünk a kölcsönös egyetértés, így nem tudsz űrlapot kitölteni, vagy csak úgy utalni. Beszélgessünk előtte, mégpedig telefonon, vagy személyesen. 
A számom: +36703367444 
A csoportokon garantálom a teljes konkurenciamentességet és a teljes titoktartást az ott elhangzottakkal kapcsolatban. 


A jelentkezőknek a díjbekérőt a Harmopress Kft állítja ki. 

AJÁNLOM neked a hat napos vállalkozói marketing képzést, ha naponta legalább annyit keresel, amennyibe a csoporton való részvétel kerül, vagy többet. (40 000 Ft/ nap) 

Ha szeretnéd a bevételedet sokszorozni, ha szeretnél jó ötleteket kapni, inspiráló közegben lenni és teljesen rendet tenni a marketinged háza táján. 

Ha hajlandó vagy munkát beletenni abba, hogy az elhangzottakat meg is csináld. Enélkül nem fog menni - ez egy gyakorlati alapú csoportos képzés, aminek a lényege a rengeteg figyelem ami egy-egy cégre (részvevőre) jut.