Szeretetmarketing tutor rendszer

rendeld meg most, nézd meg, hogy hol tart a céged! 

KÉRD ELŐSZÖR INGYEN! 

Az ingyenes ajándékomból meg tudod határozni, hogy hol tart a céged, és hogy szükésged van-e rám!
Ez egy olyan hanganyag, amilyenből sokat kapsz majd a 10 hónap során. Nagyjából 15-20 perces, épp egy autóút,  várakozás, mosogatás, vasalás közben hallgatható tudásegység. Az e-mail címedért cserében elküldöm. 

Ha tényleg el akarsz indulni

Rendeld meg azt a 7 órás tanfolyamot, amit legalább 3-4x érdemes lesz végig hallgatnod. Az itt tanultakkal már biztosan tudsz annyit keresni, hogy kifizesd legalább a tutor csomagot. 

Ha nem telik saját marketingesre, de úgy érzed kellene ... 

Tutor csomagomat neked találtam ki. Kisvállalkozóként - pláne ha szenvedélyesen rajongsz azért, amibe belefogtál - lehet, hogy még nem telik arra, hogy teljesen kiszervezd a marketingedet. Ez egy stabil segítséget ad neked, hogy sokkal többet kereshess. 

VIP csomag - használd a fejemet! 

A tutor csomag minden szolgáltatása mellé ebben a csomagban személyes konzultációt és 10 komplex videótanfolyamot is kapsz. Exkluzív hanganyagokat is készítek neked.  

Tartozz egy klubhoz! 

a szenvedéllyel vállalkozók inspiráló kapcsolatépítő találkozói

Havi 1 üzleti találkozó

Budán találkozunk, havonta egyszer. A kapcsolatépítés és egymás segítése a cél. Minden talákozón ott leszek, hogy személyesen kérdezhess!

Inerjúk szeretetvállalkozókkal

Exkluzív interjúk olyan izgalmas és cégük által ismert emberekkel, akik hozzád hasonlóan, lélekből csinálják. Sikerükből rengeteget tanulhasz - tanácsaikat azonnal beépítheted a saját cégedbe!

Trojka csoportok

Három olyan céget/vállalkozót szervezek csoporttá, akik sokat tudnak segíteni egymásnak. Ők alkotják a hármas fogatot.
A trojkához pedig egy, a coachingban bevált gyakorlatot tanítok nektek, így mindhármotok üzlete szárnyra kap! 

Szeretetmarketing tutor rendszer -
Hol tart a céged?  

Már csak pár kattintás és küldöm is a legfontosabb hallgatnivalót - így eldöntheted, megéri-e neked az előfizetőim VIP köréhez csatlakozni